wij gaan door... - Stichting Armslag Stadskanaal

wij gaan door...

28 februari 2016 - Wij gaan door !!! met onze GRAAIDAGEN: ALLES MET WITTE LABEL VOOR 1 EURO (KLANTENKAARTHOUDERS VOOR DE HELFT) Scrol naar beneden voor onze andere... lees verder »

Graaidag bij Boetiek Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Graaidag bij Boetiek Armslag

26 februari 2016 - Het is nog winter maar de winterkleding moet ruimte maken voor de voorjaarskleding. Kom vanaf zaterdagmiddag naar de winkel en profiteer... lees verder »

succes - Stichting Armslag Stadskanaal

succes

19 februari 2016 - Wegens succes verlengd - alle kleding: * broek, blouse, overhemd, shirt, blazer, vest, hes, rok, sportkleding is 2 halen / 1 betalen of 1 kruisje op... lees verder »

prijsuitreiking - Stichting Armslag Stadskanaal

prijsuitreiking

9 februari 2016 - Gelukkige prijswinnaars bij Boetiek Armslag. Ter gelegenheid van het 3 jarig bestaan hebben we een gezellige week gehad, met veel nieuwe klanten... lees verder »

Boetiek Armslag een begrip in Stadskanaal - Stichting Armslag Stadskanaal

Boetiek Armslag een begrip in Stadskanaal

30 januari 2016 - Boetiek Armslag bestaat 2 februari 3 jaar en dat we willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Vele klanten weten ons al te vinden en ze zijn heel... lees verder »

carnavalskleding voor kinderen - Stichting Armslag Stadskanaal

carnavalskleding voor kinderen

14 januari 2016 - Carnavalskleding of verkleedkleedkleding nodig voor uw kind of kleinkind? Loop eerst eens binnen bij Boetiek Armslag. Wie weet hangt er op het... lees verder »

4 januari weer open. - Stichting Armslag Stadskanaal

4 januari weer open.

3 januari 2016 - Vanaf a.s. maandag 4 januari, 14.00 uur zijn we weer geopend. Het 1e kwartaal gaat dan in (t/m 31 maart) . Veel van onze klantenkaarthouders dienen... lees verder »

Bedankje - Stichting Armslag Stadskanaal

Bedankje

19 december 2015 - Aan het eind van het jaar kunnen we terugblikken op een goed jaar voor onze boetiek. Doordat zoveel mensen kleding en andere spullen inbrachten wat... lees verder »

Kerstmarkt 12 december - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstmarkt 12 december

6 december 2015 - De decemberaanbiedingen blijven de hele maand doorgaan. Babykleding tot maat 104: 4 halen = 1 betalen of 1 kruisje op de kaart. (of duurste... lees verder »

december aanbieding: - Stichting Armslag Stadskanaal

december aanbieding:

29 november 2015 - HERENOVERHEMDEN: 2 halen / 1 betalen of 1 kruisje op de klantenkaart (is de kaart vol - dan voor de helft) 2 rokken, 2 broeken of 1 rok + 1 broek / 2... lees verder »

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

23 februari 2024 - De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen,... lees verder »

Bedankt voor de felicitaties.

11 februari 2024 - Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk... lees verder »