Nieuws

Lees hier alle blogs over onze stichting en winkel!

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Buitenkansje - Stichting Armslag Stadskanaal

Buitenkansje

18 maart 2015 - Boetiek Armslag aan de Nederlandlaan is een kijkje waard, we hebben leuke aanbiedingen. Iedereen mag er kopen of laat u inschrijven. Formulieren zijn... lees verder »

Bezoek 2e kamerlid Henk Nijboer aan Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Bezoek 2e kamerlid Henk Nijboer aan Armslag

22 februari 2015 - ... lees verder »

Bezoek 2e kamerlid Henk Nijboer aan Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Bezoek 2e kamerlid Henk Nijboer aan Armslag

22 februari 2015 - Ik doe al jaren huisbezoeken voor Stichting Leergeld en heb ik Kamerleden vaak uitgenodigd om mee te gaan op huisbezoek. Tijdens mijn raadsperiode is... lees verder »

Kerstmarkt aan de Nederlandlaan - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstmarkt aan de Nederlandlaan

15 december 2014 - Zaterdagmiddag was er een Kerstmarkt aan de Nederlandlaan, de markt begon om 13.00 uur. Buurtcentrum Maarsstee stond er met een rommelmarkt,... lees verder »

Sinterklaasactie - Stichting Armslag Stadskanaal

Sinterklaasactie

23 november 2014 - De sinterklaasactie van Boetiek Armslag op vrijdagavond en zaterdagmorgen in het Buurthuis Maarsstee zijn goed bezocht. De ouders konden gratis een... lees verder »

donateurs zijn welkom

1 november 2014 - Draagt u Stichting Armslag een warm hart toe? Dan is er de mogelijkheid om donateur te worden. Maak uw donatie over op: Rekening Rabobank NL 30 RABO... lees verder »

22 oktober 2014 - Stichting Armslag Stadskanaal

22 oktober 2014

22 oktober 2014 - Boetiek Armslag was in Stadskanaal noord vertegenwoordigd met een stand in Noordstee. Het was er gezellig... lees verder »

promoten - Stichting Armslag Stadskanaal

promoten

16 oktober 2014 - Boetiek Armslag promoot zich in de maand oktober op verschillende markten: We willen nog meer gezinnen bereiken voor gratis kleding, we hebben nu een... lees verder »

Kledingverkoop uitsluitend voor privégebruik

16 oktober 2014 - De hier verkregen kleding en dergelijke zijn voor privé gebruik. KLEDING EN DERGELIJKE ZIJN NIET VOOR DOORVERKOOP AAN DERDEN OP MARKTEN, BRADERIEËN... lees verder »

Onze boetiek is voor iedereen! - Stichting Armslag Stadskanaal

Onze boetiek is voor iedereen!

16 oktober 2014 - Beste mensen, Wist u ... dat iedereen bij ons mag kopen? Daarover bestaat hier en daar nog een misverstand. De winkel is voor iedereen ! Onze... lees verder »

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris

12 april 2024 - Wie wil ons team versterken. We zoeken met spoed een secretaris. De werkzaamheden bestaan uit werken in de winkel en secretariaat werk. Het werk van de secretaris o.a. agenda maken voor de... lees verder »