carnavalskleding voor kinderen - Stichting Armslag Stadskanaal

carnavalskleding voor kinderen

14 januari 2016 - Carnavalskleding of verkleedkleedkleding nodig voor uw kind of kleinkind? Loop eerst eens binnen bij Boetiek Armslag. Wie weet hangt er op het... lees verder »

4 januari weer open. - Stichting Armslag Stadskanaal

4 januari weer open.

3 januari 2016 - Vanaf a.s. maandag 4 januari, 14.00 uur zijn we weer geopend. Het 1e kwartaal gaat dan in (t/m 31 maart) . Veel van onze klantenkaarthouders dienen... lees verder »

Bedankje - Stichting Armslag Stadskanaal

Bedankje

19 december 2015 - Aan het eind van het jaar kunnen we terugblikken op een goed jaar voor onze boetiek. Doordat zoveel mensen kleding en andere spullen inbrachten wat... lees verder »

Kerstmarkt 12 december - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstmarkt 12 december

6 december 2015 - De decemberaanbiedingen blijven de hele maand doorgaan. Babykleding tot maat 104: 4 halen = 1 betalen of 1 kruisje op de kaart. (of duurste... lees verder »

december aanbieding: - Stichting Armslag Stadskanaal

december aanbieding:

29 november 2015 - HERENOVERHEMDEN: 2 halen / 1 betalen of 1 kruisje op de klantenkaart (is de kaart vol - dan voor de helft) 2 rokken, 2 broeken of 1 rok + 1 broek / 2... lees verder »

Weekaanbieding - Stichting Armslag Stadskanaal

Weekaanbieding

9 november 2015 - Bij aankoop van een damesblazer gratis een broek naar keuze. 4 euro samen of 1 kruisje op de klantenkaart.( 1 per klant) verpakt Thermos ondergoed:... lees verder »

Babykleding - Stichting Armslag Stadskanaal

Babykleding

4 november 2015 - BABYKLEDING T/M MAAT 104: 8 ST. = 1 (DUURSTE) BETALEN OF 1 KRUISJE OP DE... lees verder »

koffers, ledikantjes en beddengoed - Stichting Armslag Stadskanaal

koffers, ledikantjes en beddengoed

1 november 2015 - Oproepje:Wie heeft er op zolder of vliering nog een koffer staan ? U kunt deze bij Boetiek Armslag inleveren. Wij kunnen er weer mensen blij mee... lees verder »

Bezoek Jetta Klijnsma - Stichting Armslag Stadskanaal

Bezoek Jetta Klijnsma

4 oktober 2015 - Bezoek Jette Klijnsma aan Boetiek Armslag Nederlandlaan 7A in Stadskanaal Vrijdag 2 oktober heeft Jetta Klijnsma Staatsecretaris van Sociale Zaken... lees verder »

week 37 - Stichting Armslag Stadskanaal

week 37

6 september 2015 - * Voor alle ZOMERKLEDING blijft de actie 2 halen = 1 betalen van kracht. * Kleding wat buiten aan de rekken hangt (met wit label) : 3 stuks voor 1,50... lees verder »

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris

12 april 2024 - Wie wil ons team versterken. We zoeken met spoed een secretaris. De werkzaamheden bestaan uit werken in de winkel en secretariaat werk. Het werk van de secretaris o.a. agenda maken voor de... lees verder »