Hoe werkt Boetiek Armslag?

Hoe werkt Boetiek Armslag? - Stichting Armslag Stadskanaal

Onze winkel werkt als volgt: heeft u geen werk meer, maar heeft u het minimumloon of een uitkering zoals WWB, Wajong, Leefgeld of weekgeld en is uw inkomen niet hoger dan 120% van de geldende bijstandsnorm, dan kunt u zich laten inschrijven bij ons. Het formulier is tevens verkrijgbaar in de winkel.

U kunt u uw gegevens invullen en een kopie van uw loon/uitkeringsgegevens bij de winkel inleveren. Dit moet elk jaar opnieuw geleverd worden. Gaat u verhuizen of krijgt u een ander e-mailadres, gezinsuitbreiding of bent u 18 jaar of 65 jaar geworden? Geef het aan ons door via e-mail of in de winkel. Voldoet u aan de criteria, dan wordt er een klantenkaart voor u gemaakt. U kunt niet voor anderen zoals bijvoorbeeld uw buurvrouw kleding op de klantenkaart krijgen. De klantenkaart is persoonlijk.

Wat krijg ik van Boetiek Armslag?
U heeft per kwartaal recht op 6 kledingstukken gratis per persoon per gezinslid, zoals o.a. jas, broek, rok, jurk, schoenen, laarzen, sportkleding, dekbedhoes, hoeslaken, deken, dekbed, enz. . Heeft u de kaart vol, dan betaalt u van bovenstaande artikelen de helft van de prijs. Huishoudelijke artikelen mogen ook voor de helft, maar die kunnen niet op de klantenkaart.

Kan ik ook goederen inbrengen of zonder kaart komen winkelen?
De winkel is toegankelijk voor iedereen om bij ons spullen in te brengen en bij ons te kopen, zij betalen de normale prijs. Want we kunnen niet zonder inkomsten, we moeten wel de huur, gas, elektra, telefoon en verdere onkosten betalen. Dat lukt allemaal, we hoeven geen winst want we zijn er voor hen; de minima, om hen te helpen (o.a. gezinnen, alleenstaanden met of zonder kinderen, ouderen enz.).

Toegankelijkheid van de winkel
De winkel is goed toegankelijk, voor ouders met een kinder-/wandelwagen, iemand in een rolstoel of scootmobiel. Onze openingstijden vindt u hier.
Stichting Armslag werkt uitsluitend met vrijwilligers!

We zijn nog 2 middagen open

29 juli 2022 - We zijn nog 2 middagen open vandaag vrijdagmiddag 29 juli en zaterdagmiddag 30 juli. Kom nog even kijken en profiteren van de aanbieding 4 halen 1 betalen of 1 hokje op de kaart.... lees verder »