1 2 3 4 > »
De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

Bedankt voor de felicitaties.

Gratis carnavalskleding

7 februari 2024 - Donderdag en vrijdag kunt u GRATIS carnavalskleding uitzoeken, Kom snel langs en u kunt verkleed naar het carnaval.... lees verder »

Te koop Borden van Goedewagen - Stichting Armslag Stadskanaal

Te koop Borden van Goedewagen

4 februari 2024 - We hebben borden van Goedewagen te koop. 1 bord €25,00. De 4 borden Lente, Zomer, Herfst en Winter samen voor €50,00. Ze staan in de winkel op de... lees verder »

ARMSLAG IS JARIG 12 JAAR

1 februari 2024 - Armslag is jarig 12 jaar en trakteert een week lang. Het is voor velen een begrip in Stadskanaal en omgeving. We bereiken nog lang niet iedereen, het... lees verder »

Carnavalskleding voor klein en groot

21 januari 2024 - Er is volop carnavalskleding voor klein en groot € 4,00 per stuk. We hebben 2 kledingrekken vol carnavalskleding. Kom kijken in onze Boetiek.... lees verder »

Maandag 8 januari weer open - Stichting Armslag Stadskanaal

Maandag 8 januari weer open

5 januari 2024 - Allemaal de beste wensen en een gelukkig en gezond 2024. Maandagmiddag zijn we weer open om 14.00 uur. Heel veel klantenkaarthouders hebben hun... lees verder »

Gesloten tot 8 januari

27 december 2023 - Heeft u nog geen gegevens ingeleverd voor 2024. Maak een foto met uw telefoon en stuur deze naar info@stichtingarmslag.nl U kunt dan in het nieuwe... lees verder »

Kerst vakantie - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerst vakantie

23 december 2023 - We hebben vakantie en zijn gesloten van 24 december t/m 7 januari. Maandag 8 januari 2024 om 14.00 uur zijn we weer open. We wensen jullie een fijne... lees verder »

De 50 winnaars van Kruitvat cadeaukaarten. GEFELICITEERD

17 december 2023 - GEFELICITEERD. De 50 winnaars zijn bekend van de Kruitvat cadeau kaarten, ze zijn gebeld of een mail of persoonlijk aan de deur geweest. Maandag... lees verder »

1 2 3 4 > »
De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

23 februari 2024 - De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen,... lees verder »

Bedankt voor de felicitaties.

11 februari 2024 - Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk... lees verder »