1 2 3 4 > »

Donatie

Rabo clubsupport

12 november 2021 - Rabo clubsupport de... lees verder »

Mondkapje

6 november 2021 - Vanaf 6 november is het mondkapje weer verplicht. Er mogen 6 klanten met tas in de winkel. Hangt er geen tas moet u even wachten en houdt... lees verder »

Rabo Clubsupport - Stichting Armslag Stadskanaal

Rabo Clubsupport

4 oktober 2021 - Rabo Club support Uw kunt weer stemmen vanaf maandag 4 oktober t/m 25 oktober Bent uw lid van de Rabobank breng dan uw stem uit op Stichting... lees verder »

Nieuwe kwartaal

18 september 2021 - Nog 10 dagen om u hokjes vol te maken donderdag 30 september is de 3de kwartaal afgelopen, Vrijdag 1 oktober begint het 4de kwartaal... lees verder »

Vrijwilligers

8 september 2021 - Voor onze Boetiek zijn we op zoek naar vrijwilligers m/v lijkt het u wat stuur je gegevens naar info@stichtingarmslag.nl En misschien wordt u onze... lees verder »

Aanbieding

8 september 2021 - 10 babyrompertjes voor 1 euro, Van maat 50 tot 98 met lange of korte... lees verder »

open

14 augustus 2021 - Onze vakantie is bijna weer om, Vanaf maandagmiddag 16 augustus staan onze vrijwilligers weer voor u klaar in onze Boetiek. Aanbieding blijft 4 halen... lees verder »

Vakantie

1 augustus 2021 - We hebben vakantie Van 2 augustus tot 14 augustus, Maandag 16 augustus staan we weer voor u... lees verder »

1 2 3 4 > »

Donatie

28 november 2021 - We hebben een donatie kinderspeelgoed ontvangen van Pakhuis 51 uit Borger. Daar zijn we heel blij mee,en op=op. Zoekt u nog een kadootje voor sinterklaas of kerst kijk in onze winkel. Klantenkaart houders krijgen gratis een zak pepernoten. Vanaf maandag 29 november hebben we ook kerst kleding en kerst spullen in de winkel. Er mogen 4 klanten met een tas in onze winkel geen tas moet u even wachten tot er een tas beschikbaar is .... lees verder »

Rabo clubsupport

12 november 2021 - Rabo clubsupport de finale. We hebben als Stichting Armslag totaal 983,96 euro ontvangen een geweldig bedrag. De Rabobanken de mensen die op ons gestemd hebben. Bedankt. Bestuur Armslag... lees verder »