1 2 3 4 > »

2 februari is Armslag jarig

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023

Open maandagmiddag 9 januari om 14.00 uur

8 januari 2023 - Maandagmiddag 9 januari zijn we weer open. Heeft u uw inkomen-uitkeringsgegevens of leefgeld nog niet ingeleverd, stuur het naar... lees verder »

Kerstvakantie 2022 - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstvakantie 2022

23 december 2022 - Vrijwilligers Boetiek Armslag en bestuur Stichting Armslag wensen jullie allen een fijne Kerst, een goede gezondheid en een gelukkig Nieuwjaar. Wij... lees verder »

Nog 5 dagen open tot Kerst - Stichting Armslag Stadskanaal

Nog 5 dagen open tot Kerst

19 december 2022 - We zijn nog 5 dagen open tot 24 december. Kom profiteren van onze Kerstopruiming. We zijn gesloten van 24 december t/m 8... lees verder »

Kerstopruiming 17 december t/m 23 december. - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstopruiming 17 december t/m 23 december.

16 december 2022 - Vanaf zaterdag 17 december t/m vrijdag 23 december opruiming alle spullen o.a. Kerstkleding, kerstartikelen, dames en herenkleding, jassen,... lees verder »

Kerstballen

16 december 2022 - Gratis Kerstballen uitzoeken.... lees verder »

de Kunstwerken - Stichting Armslag Stadskanaal