1 2 3 4 > »

BURENDAG VRIJDAG 23 SEPTEMBER

Herfst en winterkleding

Stemmen voor Rabo Club Support 2022 op Stichting Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Stemmen voor Rabo Club Support 2022 op Stichting Armslag

5 september 2022 - Stemt u ook mee voor Rabo Club Support? Bent u lid van de Rabobank kunt u stemmen. Bezoek de rabobank.nl/clubsupport en breng u stem uit.... lees verder »

GESLAAGDE MODESHOW - Stichting Armslag Stadskanaal

GESLAAGDE MODESHOW

4 september 2022 - Zaterdag 3 september stonden we op de Doe-leer festival. De modeshow met leuke kleding uit onze Boetiek was zeer geslaagd. Jammer dat ondanks het... lees verder »

Leer-doe festival zaterdag 3 september bij de Kwinne

26 augustus 2022 - Zaterdag 3 september staan we op de Leer-Doe festival bij de Kwinne, we staan er met een stand met leuke spullen. We houden weer een modeshow vanaf... lees verder »

We zijn maandagmiddag 22 augustus om 14.00 uur open

21 augustus 2022 - Maandag 22 augustus zijn we weer open om 14.00 uur. De vakantie zit erop en onze vrijwilligers beginnen allen met frisse moed. De aanbieding geldt ... lees verder »

VAKANTIE VANAF 1 AUGUSTUS T/M 20 AUGUSTUS - Stichting Armslag Stadskanaal

VAKANTIE VANAF 1 AUGUSTUS T/M 20 AUGUSTUS

30 juli 2022 - VANAF MAANDAG 1 AUGUSTUS T/M 2O AUGUSTUS HEBBEN WE VAKANTIE. ONZE VRIJWILLIGERS GAAN GENIETEN VAN DE VAKANTIE EN HET MOOIE WEER. MAANDAGMIDDAG 22... lees verder »

Goedkeuring accountant

29 juli 2022 - ... lees verder »

We zijn nog 2 middagen open

29 juli 2022 - We zijn nog 2 middagen open vandaag vrijdagmiddag 29 juli en zaterdagmiddag 30 juli. Kom nog even kijken en profiteren van de aanbieding 4 halen 1... lees verder »

VAKANTIE AANBIEDING:

24 juli 2022 - VAKANTIE AANBIEDING Vanaf maandagmiddag 25 juli 4 halen 1 betalen of 1 hokje op de kaart. O.a. Alle kleding, schoenen, huishoudelijke artikelen,... lees verder »

1 2 3 4 > »

BURENDAG VRIJDAG 23 SEPTEMBER

18 september 2022 - Vrijdag 23 september houden we samen met de buren aan de Nederlandlaan "BURENDAG". We zijn vrijdag 23 september tot 20.00 uur open. We houden een prijsvraag en zijn leuke prijzen te winnen. Kom gezellig langs in onze Boetiek.... lees verder »

Herfst en winterkleding

16 september 2022 - Heeft u al op ons gestemd RABO clubsupport. Het kan nog tot 27 september. Doe het gauw het spekt onze kas. Elke dag komt er nieuwe kleding binnen. Kom een kijkje nemen in onze Boetiek. Onze vrijwilligers staan voor jullie klaar. ... lees verder »