Ons team

• Carla Hopkes, bestuurslid
  • Bea Harms, Facebook

Vrijwilligers
Stichting Armslag werkt met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vaak afkomstig uit eenzelfde situatie, waardoor zij een goede en vooral vertrouwde gesprekspartner zijn. Vertrouwelijkheid is een sleutelbegrip bij Armslag.

Vrijwilligers creatief
Zaterdag 25 november hebben we in het Buurthuis Maarsstee met onze vrijwilligers bloemschikken gedaan. We hebben allen een bloementaart gemaakt. Gezamenlijk snert gegeten, het was een gezellige dag. Wat zijn onze vrijwilligers creatief. Bekijk het resultaat bij de foto's.

Ons team - Stichting Armslag Stadskanaal

Catharina Woortman

Christa Prins - Stichting Armslag Stadskanaal

Christa Prins

Mineke Boelens - Stichting Armslag Stadskanaal

Mineke Boelens

2e penningmeester

Carla Hopkes - Stichting Armslag Stadskanaal

Carla Hopkes

Bestuurslid

Bea Harms - Stichting Armslag Stadskanaal

Bea Harms

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

23 februari 2024 - De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen,... lees verder »

Bedankt voor de felicitaties.

11 februari 2024 - Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk... lees verder »