Nieuws

Lees hier alle blogs over onze stichting en winkel!

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

22 oktober 2014 - Stichting Armslag Stadskanaal

22 oktober 2014

22 oktober 2014 - Boetiek Armslag was in Stadskanaal noord vertegenwoordigd met een stand in Noordstee. Het was er gezellig... lees verder »

promoten - Stichting Armslag Stadskanaal

promoten

16 oktober 2014 - Boetiek Armslag promoot zich in de maand oktober op verschillende markten: We willen nog meer gezinnen bereiken voor gratis kleding, we hebben nu een... lees verder »

Kledingverkoop uitsluitend voor privégebruik

16 oktober 2014 - De hier verkregen kleding en dergelijke zijn voor privé gebruik. KLEDING EN DERGELIJKE ZIJN NIET VOOR DOORVERKOOP AAN DERDEN OP MARKTEN, BRADERIEËN... lees verder »

Onze boetiek is voor iedereen! - Stichting Armslag Stadskanaal

Onze boetiek is voor iedereen!

16 oktober 2014 - Beste mensen, Wist u ... dat iedereen bij ons mag kopen? Daarover bestaat hier en daar nog een misverstand. De winkel is voor iedereen ! Onze... lees verder »

wist u dat... - Stichting Armslag Stadskanaal

wist u dat...

5 oktober 2014 - we naast een ruime keuze aan winterkleding voor volwassenen en kinderen ook lakens, dekens, hoeslakens, kussenslopen, dekbedden, dekbedhoezen en... lees verder »

Wij zijn heel blij met nette en bruikbare kleding! - Stichting Armslag Stadskanaal

Wij zijn heel blij met nette en bruikbare kleding!

2 oktober 2014 - Wij willen iedereen bedanken die hun goede en schone kleding afgeeft bij boetiek Armslag. Dankzij u kunnen we weer heel veel andere mensen blij maken... lees verder »

Leer- en Doemarkt - Stichting Armslag Stadskanaal

Leer- en Doemarkt

6 september 2014 - Stichting Armslag was vandaag vertegenwoordigd op de Leer- en -Doe- markt in Stadskanaal. De kraam werd drukbezocht en het was goed dat we aanwezig... lees verder »

Leer- en Doemarkt - Stichting Armslag Stadskanaal

Leer- en Doemarkt

6 september 2014 - Stichting Armslag was vandaag vertegenwoordigd op de Leer- en -Doe- markt in Stadskanaal. De kraam werd drukbezocht en het was goed dat we aanwezig... lees verder »

De R is in de maand - Stichting Armslag Stadskanaal

De R is in de maand

1 september 2014 - R is in de maand.Voor boetiek Armslag een mooie gelegenheid om de winkel van zomer- naar winterkleding om te... lees verder »

contactformulier/inschrijven

22 juni 2014 - Als u denkt in aanmerking te komen voor een zg. klantenkaart kunt u tijdens de openingstijden van de winkel een inschrijfformulier... lees verder »

Verloting 50 cadeau kaarten van €25,00 per stuk. - Stichting Armslag Stadskanaal

Verloting 50 cadeau kaarten van €25,00 per stuk.

9 december 2023 - Maandag 11 december t/m zaterdag 16 december hebben we een verloting voor klantenkaarthouders. Kom langs in de winkel en vul een briefje in met uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer. U kunt... lees verder »

Kerstkleding en Kerstspullen. - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstkleding en Kerstspullen.

9 december 2023 - We hebben veel Kerstcadeaus in de winkel. Ouders kunnen met een klantenkaart gratis cadeaus ophalen voor de kinderen. Kerstspullen 2 halen 1 betalen. De duurste betalen. Kerstkleding hangt ook in... lees verder »