Aanbieding vanaf maandag 27 juni 2016 - Stichting Armslag Stadskanaal

Aanbieding vanaf maandag 27 juni 2016

26 juni 2016 - ALLE KLEDING, VAN KLEIN TOT GROOT 2 HALEN/1 BETALEN . Schoenen 2 paar halen/ 1 paar betalen (of 1 kruisje op de kaart) vrijdag 1 juli begint het 3e... lees verder »

2e kwartaal/3e kwartaal - Stichting Armslag Stadskanaal

2e kwartaal/3e kwartaal

18 juni 2016 - Het 2e kwartaal duurt nog 12 dagen. Als uw klantenkaart nog niet vol is kom dan binnenkort even langs.De overgebleven kruisjes kunnen niet meegenomen... lees verder »

oud papier en oud ijzer aktie - Stichting Armslag Stadskanaal

oud papier en oud ijzer aktie

16 juni 2016 - Op initiatief van een van onze vrijwilligsters (Wendy) werd gespaard om een van de collega's een dagje uit te geven. Er werd zowel oud papier als... lees verder »

EXTRA ZATERDAGAANBIEDING: 11 JUNI - Stichting Armslag Stadskanaal

EXTRA ZATERDAGAANBIEDING: 11 JUNI

10 juni 2016 - 2 GRATIS KLEDINGSTUKKEN UITZOEKEN DIE BUITEN AAN DE REKKEN HANGEN (MET WIT LABEL) OF 2 STUKS KINDERKLEDING OF LAPPEN STOF GRATIS. (IN DE MANDEN... lees verder »

Aanbieding van deze week: - Stichting Armslag Stadskanaal

Aanbieding van deze week:

30 mei 2016 - Wegens succes is de actie DAMESKLEDING 2 halen/1 betalen vanaf vandaag verlengd. Op de rekken buiten hangen nieuwe 1 euro aanbiedingen (voor... lees verder »

28 mei 2016 - Stichting Armslag Stadskanaal

28 mei 2016

28 mei 2016 - Zaterdag 28 mei stond Boetiek Armslag op de gezondheidsmarkt bij de Star. De markt was georganiseerd door Wijkraad Noord. Het was een geslaagde dag,... lees verder »

Wijkinformatie - en Gezondheidsmarkt - Stichting Armslag Stadskanaal

Wijkinformatie - en Gezondheidsmarkt

24 mei 2016 - Stichting Armslag is een van de deelnemende organisaties op deze... lees verder »

Nieuwe aanbiedingen - Stichting Armslag Stadskanaal

Nieuwe aanbiedingen

15 mei 2016 - Aanbiedingen vanaf dinsdag 17 mei: Nieuwe 1 euro aanbiedingen buiten op de rekken. In de buitenmanden: Diverse lappen en lapjes stof slechts 20 cent... lees verder »

Aanbiedingen vanaf 2 mei - Stichting Armslag Stadskanaal

Aanbiedingen vanaf 2 mei

1 mei 2016 - Buitenrek: Leuke kleding voor €1,00 per stuk of voor de helft en in mand buiten: kinderkleding €0,20 of de helft, dit alles met witte... lees verder »

Oranjeweek - Stichting Armslag Stadskanaal

Oranjeweek

24 april 2016 - Oranjeweek bij Boetiek Armslag vanaf 25 april t/m 30 april. ONZE ORANJE AANBIEDINGEN: Babykleding tot maat 110 is nu 8 stuks halen / duurste betalen... lees verder »

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris

12 april 2024 - Wie wil ons team versterken. We zoeken met spoed een secretaris. De werkzaamheden bestaan uit werken in de winkel en secretariaat werk. Het werk van de secretaris o.a. agenda maken voor de... lees verder »