De R is in de maand - Stichting Armslag Stadskanaal

De R is in de maand

1 september 2014 - R is in de maand.Voor boetiek Armslag een mooie gelegenheid om de winkel van zomer- naar winterkleding om te... lees verder »

contactformulier/inschrijven

22 juni 2014 - Als u denkt in aanmerking te komen voor een zg. klantenkaart kunt u tijdens de openingstijden van de winkel een inschrijfformulier... lees verder »

VACATURESTOP

18 juni 2014 - Aangezien we voorzien zijn van voldoende gemotiveerde vrijwilligers/sters hebben we een... lees verder »

Onze vernieuwde Boetiek

13 mei 2014 - Deze letters staan ook op de pui boven de ingang van de winkel. Onze Boetiek heeft een hele metamorfose ondergaan. De heren die vrijwilligerswerk... lees verder »

Nieuwe website - Stichting Armslag Stadskanaal

Nieuwe website

11 juni 2013 - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Hoogma Webdesign uit Beerta is de webdesigner en zal een groot deel van de website... lees verder »

BURENDAG VRIJDAG 23 SEPTEMBER - Stichting Armslag Stadskanaal

BURENDAG VRIJDAG 23 SEPTEMBER

18 september 2022 - Vrijdag 23 september houden we samen met de buren aan de Nederlandlaan "BURENDAG". We zijn vrijdag 23 september tot 20.00 uur open. We houden een prijsvraag en ... lees verder »

Herfst en winterkleding - Stichting Armslag Stadskanaal

Herfst en winterkleding

16 september 2022 - Heeft u al op ons gestemd RABO clubsupport. Het kan nog tot 27 september. Doe het gauw het spekt onze kas. Elke dag komt er nieuwe kleding binnen. Kom een kijkj... lees verder »