donateurs zijn welkom

1 november 2014 - Draagt u Stichting Armslag een warm hart toe? Dan is er de mogelijkheid om donateur te worden. Maak uw donatie over op: Rekening Rabobank NL 30 RABO... lees verder »

22 oktober 2014 - Stichting Armslag Stadskanaal

22 oktober 2014

22 oktober 2014 - Boetiek Armslag was in Stadskanaal noord vertegenwoordigd met een stand in Noordstee. Het was er gezellig... lees verder »

promoten - Stichting Armslag Stadskanaal

promoten

16 oktober 2014 - Boetiek Armslag promoot zich in de maand oktober op verschillende markten: We willen nog meer gezinnen bereiken voor gratis kleding, we hebben nu een... lees verder »

Kledingverkoop uitsluitend voor privégebruik

16 oktober 2014 - De hier verkregen kleding en dergelijke zijn voor privé gebruik. KLEDING EN DERGELIJKE ZIJN NIET VOOR DOORVERKOOP AAN DERDEN OP MARKTEN, BRADERIEËN... lees verder »

Onze boetiek is voor iedereen! - Stichting Armslag Stadskanaal

Onze boetiek is voor iedereen!

16 oktober 2014 - Beste mensen, Wist u ... dat iedereen bij ons mag kopen? Daarover bestaat hier en daar nog een misverstand. De winkel is voor iedereen ! Onze... lees verder »

wist u dat... - Stichting Armslag Stadskanaal

wist u dat...

5 oktober 2014 - we naast een ruime keuze aan winterkleding voor volwassenen en kinderen ook lakens, dekens, hoeslakens, kussenslopen, dekbedden, dekbedhoezen en... lees verder »

Wij zijn heel blij met nette en bruikbare kleding! - Stichting Armslag Stadskanaal

Wij zijn heel blij met nette en bruikbare kleding!

2 oktober 2014 - Wij willen iedereen bedanken die hun goede en schone kleding afgeeft bij boetiek Armslag. Dankzij u kunnen we weer heel veel andere mensen blij maken... lees verder »

Leer- en Doemarkt - Stichting Armslag Stadskanaal

Leer- en Doemarkt

6 september 2014 - Stichting Armslag was vandaag vertegenwoordigd op de Leer- en -Doe- markt in Stadskanaal. De kraam werd drukbezocht en het was goed dat we aanwezig... lees verder »

Leer- en Doemarkt - Stichting Armslag Stadskanaal

Leer- en Doemarkt

De R is in de maand - Stichting Armslag Stadskanaal

De R is in de maand

1 september 2014 - R is in de maand.Voor boetiek Armslag een mooie gelegenheid om de winkel van zomer- naar winterkleding om te... lees verder »

Het nieuwe kwartaal is begonnen. - Stichting Armslag Stadskanaal

Het nieuwe kwartaal is begonnen.

4 juli 2022 - Onze aanbieding blijft doorgaan. Het nieuwe kwartaal is begonnen. Kom langs in onze Boetiek. We helpen u graag en tot ziens... lees verder »

Vrijwilligers uitje 2 juli - Stichting Armslag Stadskanaal

Vrijwilligers uitje 2 juli

3 juli 2022 - Zaterdag 2 juli zijn onze vrijwilligers met de huifkar geweest en daarna lopend buffet bij Thijs en Aafke in Klijndijk. Ze hebben het dik verdiend door hun inzet in on... lees verder »