Prachtige kinderstoel - Stichting Armslag Stadskanaal

Prachtige kinderstoel

25 maart 2016 - Te koop voor slechts 5 euro... lees verder »

2e Paasdag gesloten - Stichting Armslag Stadskanaal

2e Paasdag gesloten

23 maart 2016 - ... lees verder »

1e kwartaal - Stichting Armslag Stadskanaal

1e kwartaal

20 maart 2016 - Vanaf 21 maart: Het 1e kwartaal duurt t/m 31 maart, profiteer nog 10 dagen van uw kruisjes, als de kaart nog niet vol is. U kunt de overgebleven... lees verder »

wij gaan door... - Stichting Armslag Stadskanaal

wij gaan door...

28 februari 2016 - Wij gaan door !!! met onze GRAAIDAGEN: ALLES MET WITTE LABEL VOOR 1 EURO (KLANTENKAARTHOUDERS VOOR DE HELFT) Scrol naar beneden voor onze andere... lees verder »

Graaidag bij Boetiek Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Graaidag bij Boetiek Armslag

26 februari 2016 - Het is nog winter maar de winterkleding moet ruimte maken voor de voorjaarskleding. Kom vanaf zaterdagmiddag naar de winkel en profiteer... lees verder »

succes - Stichting Armslag Stadskanaal

succes

19 februari 2016 - Wegens succes verlengd - alle kleding: * broek, blouse, overhemd, shirt, blazer, vest, hes, rok, sportkleding is 2 halen / 1 betalen of 1 kruisje op... lees verder »

prijsuitreiking - Stichting Armslag Stadskanaal

prijsuitreiking

9 februari 2016 - Gelukkige prijswinnaars bij Boetiek Armslag. Ter gelegenheid van het 3 jarig bestaan hebben we een gezellige week gehad, met veel nieuwe klanten... lees verder »

Boetiek Armslag een begrip in Stadskanaal - Stichting Armslag Stadskanaal

Boetiek Armslag een begrip in Stadskanaal

30 januari 2016 - Boetiek Armslag bestaat 2 februari 3 jaar en dat we willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Vele klanten weten ons al te vinden en ze zijn heel... lees verder »

carnavalskleding voor kinderen - Stichting Armslag Stadskanaal

carnavalskleding voor kinderen

14 januari 2016 - Carnavalskleding of verkleedkleedkleding nodig voor uw kind of kleinkind? Loop eerst eens binnen bij Boetiek Armslag. Wie weet hangt er op het... lees verder »

4 januari weer open. - Stichting Armslag Stadskanaal

4 januari weer open.

3 januari 2016 - Vanaf a.s. maandag 4 januari, 14.00 uur zijn we weer geopend. Het 1e kwartaal gaat dan in (t/m 31 maart) . Veel van onze klantenkaarthouders dienen... lees verder »

2 februari is Armslag jarig - Stichting Armslag Stadskanaal

2 februari is Armslag jarig

1 februari 2023 - Donderdag 2 Februari is Armslag jarig. We zijn 11 jaar een begrip in Stadskanaal. Dat gaan we vieren met onze klanten. Ze krijgen vanaf donderdag 2 februari t/m 4... lees verder »

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023 - Stichting Armslag Stadskanaal

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023

21 januari 2023 - Jammer genoeg zijn er nog heel veel klanten, die hun gegevens niet hebben ingeleverd. Dat geeft frustratie bij de kassa en de klanten. Het moet elk jaar opnieuw in... lees verder »