oud papier en oud ijzer aktie - Stichting Armslag Stadskanaal

oud papier en oud ijzer aktie

16 juni 2016 - Op initiatief van een van onze vrijwilligsters (Wendy) werd gespaard om een van de collega's een dagje uit te geven. Er werd zowel oud papier als oud... lees verder »

EXTRA ZATERDAGAANBIEDING: 11 JUNI - Stichting Armslag Stadskanaal

EXTRA ZATERDAGAANBIEDING: 11 JUNI

10 juni 2016 - 2 GRATIS KLEDINGSTUKKEN UITZOEKEN DIE BUITEN AAN DE REKKEN HANGEN (MET WIT LABEL) OF 2 STUKS KINDERKLEDING OF LAPPEN STOF GRATIS. (IN DE MANDEN... lees verder »

Aanbieding van deze week: - Stichting Armslag Stadskanaal

Aanbieding van deze week:

30 mei 2016 - Wegens succes is de actie DAMESKLEDING 2 halen/1 betalen vanaf vandaag verlengd. Op de rekken buiten hangen nieuwe 1 euro aanbiedingen (voor... lees verder »

28 mei 2016 - Stichting Armslag Stadskanaal

28 mei 2016

28 mei 2016 - Zaterdag 28 mei stond Boetiek Armslag op de gezondheidsmarkt bij de Star. De markt was georganiseerd door Wijkraad Noord. Het was een geslaagde dag,... lees verder »

Wijkinformatie - en Gezondheidsmarkt - Stichting Armslag Stadskanaal

Wijkinformatie - en Gezondheidsmarkt

24 mei 2016 - Stichting Armslag is een van de deelnemende organisaties op deze... lees verder »

Nieuwe aanbiedingen - Stichting Armslag Stadskanaal

Nieuwe aanbiedingen

15 mei 2016 - Aanbiedingen vanaf dinsdag 17 mei: Nieuwe 1 euro aanbiedingen buiten op de rekken. In de buitenmanden: Diverse lappen en lapjes stof slechts 20 cent... lees verder »

Aanbiedingen vanaf 2 mei - Stichting Armslag Stadskanaal

Aanbiedingen vanaf 2 mei

1 mei 2016 - Buitenrek: Leuke kleding voor €1,00 per stuk of voor de helft en in mand buiten: kinderkleding €0,20 of de helft, dit alles met witte... lees verder »

Oranjeweek - Stichting Armslag Stadskanaal

Oranjeweek

24 april 2016 - Oranjeweek bij Boetiek Armslag vanaf 25 april t/m 30 april. ONZE ORANJE AANBIEDINGEN: Babykleding tot maat 110 is nu 8 stuks halen / duurste betalen... lees verder »

VANAF 18 APRIL - Stichting Armslag Stadskanaal

VANAF 18 APRIL

17 april 2016 - Vanaf maandag 18 april: Opruiming is alleen buiten op het rek €1,00 per stuk of voor de helft en in de mand buiten kinderkleding €0,20 of de... lees verder »

2e kwartaal - Stichting Armslag Stadskanaal

2e kwartaal

2 april 2016 - Het 2e kwartaal is ingegaan op 1 april (geen 1 april grap) en duurt t/m 30 juni. Dagelijks wordt er voorjaarskleding aangevuld in de winkel, kom... lees verder »

2 februari is Armslag jarig - Stichting Armslag Stadskanaal

2 februari is Armslag jarig

1 februari 2023 - Donderdag 2 Februari is Armslag jarig. We zijn 11 jaar een begrip in Stadskanaal. Dat gaan we vieren met onze klanten. Ze krijgen vanaf donderdag 2 februari t/m 4... lees verder »

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023 - Stichting Armslag Stadskanaal

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023

21 januari 2023 - Jammer genoeg zijn er nog heel veel klanten, die hun gegevens niet hebben ingeleverd. Dat geeft frustratie bij de kassa en de klanten. Het moet elk jaar opnieuw in... lees verder »