Bedankje - Stichting Armslag Stadskanaal

Bedankje

19 december 2015 - Aan het eind van het jaar kunnen we terugblikken op een goed jaar voor onze boetiek. Doordat zoveel mensen kleding en andere spullen inbrachten wat... lees verder »

Kerstmarkt 12 december - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstmarkt 12 december

6 december 2015 - De decemberaanbiedingen blijven de hele maand doorgaan. Babykleding tot maat 104: 4 halen = 1 betalen of 1 kruisje op de kaart. (of duurste... lees verder »

december aanbieding: - Stichting Armslag Stadskanaal

december aanbieding:

29 november 2015 - HERENOVERHEMDEN: 2 halen / 1 betalen of 1 kruisje op de klantenkaart (is de kaart vol - dan voor de helft) 2 rokken, 2 broeken of 1 rok + 1 broek / 2... lees verder »

Weekaanbieding - Stichting Armslag Stadskanaal

Weekaanbieding

9 november 2015 - Bij aankoop van een damesblazer gratis een broek naar keuze. 4 euro samen of 1 kruisje op de klantenkaart.( 1 per klant) verpakt Thermos ondergoed:... lees verder »

Babykleding - Stichting Armslag Stadskanaal

Babykleding

4 november 2015 - BABYKLEDING T/M MAAT 104: 8 ST. = 1 (DUURSTE) BETALEN OF 1 KRUISJE OP DE... lees verder »

koffers, ledikantjes en beddengoed - Stichting Armslag Stadskanaal

koffers, ledikantjes en beddengoed

1 november 2015 - Oproepje:Wie heeft er op zolder of vliering nog een koffer staan ? U kunt deze bij Boetiek Armslag inleveren. Wij kunnen er weer mensen blij mee... lees verder »

Bezoek Jetta Klijnsma - Stichting Armslag Stadskanaal

Bezoek Jetta Klijnsma

4 oktober 2015 - Bezoek Jette Klijnsma aan Boetiek Armslag Nederlandlaan 7A in Stadskanaal Vrijdag 2 oktober heeft Jetta Klijnsma Staatsecretaris van Sociale Zaken... lees verder »

week 37 - Stichting Armslag Stadskanaal

week 37

6 september 2015 - * Voor alle ZOMERKLEDING blijft de actie 2 halen = 1 betalen van kracht. * Kleding wat buiten aan de rekken hangt (met wit label) : 3 stuks voor 1,50... lees verder »

graaien - Stichting Armslag Stadskanaal

graaien

27 augustus 2015 - a.s. zaterdag is er in het centrum van Stadskanaal een graaidag, maar ook bij Boetiek Armslag valt er veel te graaien ! o.a. zwemkleding, korte... lees verder »

zomeropruiming vanaf 17 augustus - Stichting Armslag Stadskanaal

zomeropruiming vanaf 17 augustus

15 augustus 2015 - Alle zomerkleding, zowel dames- als herenkleding 2 halen = 1 betalen. Dus 2 kledingstukken voor 1 kruisje op de klantenkaart (of 1... lees verder »

2 februari is Armslag jarig - Stichting Armslag Stadskanaal

2 februari is Armslag jarig

1 februari 2023 - Donderdag 2 Februari is Armslag jarig. We zijn 11 jaar een begrip in Stadskanaal. Dat gaan we vieren met onze klanten. Ze krijgen vanaf donderdag 2 februari t/m 4... lees verder »

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023 - Stichting Armslag Stadskanaal

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023

21 januari 2023 - Jammer genoeg zijn er nog heel veel klanten, die hun gegevens niet hebben ingeleverd. Dat geeft frustratie bij de kassa en de klanten. Het moet elk jaar opnieuw in... lees verder »