promoten - Stichting Armslag Stadskanaal

promoten

16 oktober 2014 - Boetiek Armslag promoot zich in de maand oktober op verschillende markten: We willen nog meer gezinnen bereiken voor gratis kleding, we hebben nu een... lees verder »

Kledingverkoop uitsluitend voor privégebruik

16 oktober 2014 - De hier verkregen kleding en dergelijke zijn voor privé gebruik. KLEDING EN DERGELIJKE ZIJN NIET VOOR DOORVERKOOP AAN DERDEN OP MARKTEN, BRADERIEËN... lees verder »

Onze boetiek is voor iedereen! - Stichting Armslag Stadskanaal

Onze boetiek is voor iedereen!

16 oktober 2014 - Beste mensen, Wist u ... dat iedereen bij ons mag kopen? Daarover bestaat hier en daar nog een misverstand. De winkel is voor iedereen ! Onze... lees verder »

wist u dat... - Stichting Armslag Stadskanaal

wist u dat...

5 oktober 2014 - we naast een ruime keuze aan winterkleding voor volwassenen en kinderen ook lakens, dekens, hoeslakens, kussenslopen, dekbedden, dekbedhoezen en... lees verder »

Wij zijn heel blij met nette en bruikbare kleding! - Stichting Armslag Stadskanaal

Wij zijn heel blij met nette en bruikbare kleding!

2 oktober 2014 - Wij willen iedereen bedanken die hun goede en schone kleding afgeeft bij boetiek Armslag. Dankzij u kunnen we weer heel veel andere mensen blij maken... lees verder »

Leer- en Doemarkt - Stichting Armslag Stadskanaal

Leer- en Doemarkt

6 september 2014 - Stichting Armslag was vandaag vertegenwoordigd op de Leer- en -Doe- markt in Stadskanaal. De kraam werd drukbezocht en het was goed dat we aanwezig... lees verder »

Leer- en Doemarkt - Stichting Armslag Stadskanaal

Leer- en Doemarkt

De R is in de maand - Stichting Armslag Stadskanaal

De R is in de maand

1 september 2014 - R is in de maand.Voor boetiek Armslag een mooie gelegenheid om de winkel van zomer- naar winterkleding om te... lees verder »

contactformulier/inschrijven

22 juni 2014 - Als u denkt in aanmerking te komen voor een zg. klantenkaart kunt u tijdens de openingstijden van de winkel een inschrijfformulier... lees verder »

VACATURESTOP

18 juni 2014 - Aangezien we voorzien zijn van voldoende gemotiveerde vrijwilligers/sters hebben we een... lees verder »

Hoera! Stichting Armslag bestaat 10 jaar!

27 januari 2022 - HOERA! STICHTING ARMSLAG BESTAAT OP 2 FEBRUARI 2022 10 JAAR. Stichting Armslag, de kledingwinkel voor de minima in Stadskanaal bestaat al al weer 10 jaar en is een onmisbare winkel voor mensen met klein inkomen. Bij ons kun je kleding, babykleding, schoenen en kleine huishoudelijke spullen, die ingebracht worden door mensen uit de omgeving, gratis of tegen een kleine prijs krijgen of kopen. Wij zijn de mensen die kleding etc. bij ons inbrengen dan ook heel ... lees verder »

nieuwjaar

25 december 2021 - Boetiek Armslag wenst u Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.... lees verder »