VACATURESTOP

18 juni 2014 - Aangezien we voorzien zijn van voldoende gemotiveerde vrijwilligers/sters hebben we een... lees verder »

Onze vernieuwde Boetiek

13 mei 2014 - Deze letters staan ook op de pui boven de ingang van de winkel. Onze Boetiek heeft een hele metamorfose ondergaan. De heren die vrijwilligerswerk... lees verder »

Nieuwe website - Stichting Armslag Stadskanaal

Nieuwe website

11 juni 2013 - Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Hoogma Webdesign uit Beerta is de webdesigner en zal een groot deel van de website... lees verder »

Nieuwe kwartaal - Stichting Armslag Stadskanaal

Nieuwe kwartaal

18 september 2021 - Nog 10 dagen om u hokjes vol te maken donderdag 30 september is de 3de kwartaal afgelopen, Vrijdag 1 oktober begint het 4de kwartaal .... lees verder »

Vrijwilligers - Stichting Armslag Stadskanaal

Vrijwilligers

8 september 2021 - Voor onze Boetiek zijn we op zoek naar vrijwilligers m/v lijkt het u wat stuur je gegevens naar info@stichtingarmslag.nl En misschien wordt u onze collega.... lees verder »