4 en 5 mei gesloten - Stichting Armslag Stadskanaal

4 en 5 mei gesloten

28 april 2015 - Vernieuwde collectie: Alle kleding buiten op het rek 1.50 euro (voor klantenkaarthouders 75 ct) Bij aankoop of inbreng mag men gratis een... lees verder »

geridderd - Stichting Armslag Stadskanaal

geridderd

26 april 2015 - Catharina Woortman is afgelopen vrijdag in de raadzaal van het gemeentehuis te Stadskanaal geridderd door de burgemeester als Lid in de Orde van... lees verder »

Koningsdag gesloten - Stichting Armslag Stadskanaal

Koningsdag gesloten

20 april 2015 - ... lees verder »

2e kwartaal - Stichting Armslag Stadskanaal

2e kwartaal

28 maart 2015 - 1 april begint het 2e kwartaal (t/m 30 juni) Maandag 6 april/2e Paasdag zijn we... lees verder »

Buitenkansje - Stichting Armslag Stadskanaal

Buitenkansje

18 maart 2015 - Boetiek Armslag aan de Nederlandlaan is een kijkje waard, we hebben leuke aanbiedingen. Iedereen mag er kopen of laat u inschrijven. Formulieren zijn... lees verder »

Bezoek 2e kamerlid Henk Nijboer aan Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Bezoek 2e kamerlid Henk Nijboer aan Armslag

22 februari 2015 - ... lees verder »

Bezoek 2e kamerlid Henk Nijboer aan Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Bezoek 2e kamerlid Henk Nijboer aan Armslag

22 februari 2015 - Ik doe al jaren huisbezoeken voor Stichting Leergeld en heb ik Kamerleden vaak uitgenodigd om mee te gaan op huisbezoek. Tijdens mijn raadsperiode is... lees verder »

Kerstmarkt aan de Nederlandlaan - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstmarkt aan de Nederlandlaan

15 december 2014 - Zaterdagmiddag was er een Kerstmarkt aan de Nederlandlaan, de markt begon om 13.00 uur. Buurtcentrum Maarsstee stond er met een rommelmarkt,... lees verder »

Sinterklaasactie - Stichting Armslag Stadskanaal

Sinterklaasactie

23 november 2014 - De sinterklaasactie van Boetiek Armslag op vrijdagavond en zaterdagmorgen in het Buurthuis Maarsstee zijn goed bezocht. De ouders konden gratis een... lees verder »

donateurs zijn welkom

1 november 2014 - Draagt u Stichting Armslag een warm hart toe? Dan is er de mogelijkheid om donateur te worden. Maak uw donatie over op: Rekening Rabobank NL 30 RABO... lees verder »

Nieuwe kwartaal

18 september 2021 - Nog 10 dagen om u hokjes vol te maken donderdag 30 september is de 3de kwartaal afgelopen, Vrijdag 1 oktober begint het 4de kwartaal .... lees verder »

Vrijwilligers

8 september 2021 - Voor onze Boetiek zijn we op zoek naar vrijwilligers m/v lijkt het u wat stuur je gegevens naar info@stichtingarmslag.nl En misschien wordt u onze collega.... lees verder »