succes - Stichting Armslag Stadskanaal

succes

19 februari 2016 - Wegens succes verlengd - alle kleding: * broek, blouse, overhemd, shirt, blazer, vest, hes, rok, sportkleding is 2 halen / 1 betalen of 1 kruisje op... lees verder »

prijsuitreiking - Stichting Armslag Stadskanaal

prijsuitreiking

9 februari 2016 - Gelukkige prijswinnaars bij Boetiek Armslag. Ter gelegenheid van het 3 jarig bestaan hebben we een gezellige week gehad, met veel nieuwe klanten... lees verder »

Boetiek Armslag een begrip in Stadskanaal - Stichting Armslag Stadskanaal

Boetiek Armslag een begrip in Stadskanaal

30 januari 2016 - Boetiek Armslag bestaat 2 februari 3 jaar en dat we willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Vele klanten weten ons al te vinden en ze zijn heel... lees verder »

carnavalskleding voor kinderen - Stichting Armslag Stadskanaal

carnavalskleding voor kinderen

14 januari 2016 - Carnavalskleding of verkleedkleedkleding nodig voor uw kind of kleinkind? Loop eerst eens binnen bij Boetiek Armslag. Wie weet hangt er op het... lees verder »

4 januari weer open. - Stichting Armslag Stadskanaal

4 januari weer open.

3 januari 2016 - Vanaf a.s. maandag 4 januari, 14.00 uur zijn we weer geopend. Het 1e kwartaal gaat dan in (t/m 31 maart) . Veel van onze klantenkaarthouders dienen... lees verder »

Bedankje - Stichting Armslag Stadskanaal

Bedankje

19 december 2015 - Aan het eind van het jaar kunnen we terugblikken op een goed jaar voor onze boetiek. Doordat zoveel mensen kleding en andere spullen inbrachten wat... lees verder »

Kerstmarkt 12 december - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstmarkt 12 december

6 december 2015 - De decemberaanbiedingen blijven de hele maand doorgaan. Babykleding tot maat 104: 4 halen = 1 betalen of 1 kruisje op de kaart. (of duurste... lees verder »

december aanbieding: - Stichting Armslag Stadskanaal

december aanbieding:

29 november 2015 - HERENOVERHEMDEN: 2 halen / 1 betalen of 1 kruisje op de klantenkaart (is de kaart vol - dan voor de helft) 2 rokken, 2 broeken of 1 rok + 1 broek / 2... lees verder »

Weekaanbieding - Stichting Armslag Stadskanaal

Weekaanbieding

9 november 2015 - Bij aankoop van een damesblazer gratis een broek naar keuze. 4 euro samen of 1 kruisje op de klantenkaart.( 1 per klant) verpakt Thermos ondergoed:... lees verder »

Babykleding - Stichting Armslag Stadskanaal

Babykleding

4 november 2015 - BABYKLEDING T/M MAAT 104: 8 ST. = 1 (DUURSTE) BETALEN OF 1 KRUISJE OP DE... lees verder »

Nieuwe kwartaal - Stichting Armslag Stadskanaal

Nieuwe kwartaal

18 september 2021 - Nog 10 dagen om u hokjes vol te maken donderdag 30 september is de 3de kwartaal afgelopen, Vrijdag 1 oktober begint het 4de kwartaal .... lees verder »

Vrijwilligers - Stichting Armslag Stadskanaal

Vrijwilligers

8 september 2021 - Voor onze Boetiek zijn we op zoek naar vrijwilligers m/v lijkt het u wat stuur je gegevens naar info@stichtingarmslag.nl En misschien wordt u onze collega.... lees verder »