« < 1 2 3 4 5 > »

Steuntje in de rug met Kerst

8 december 2022 - Heb je het deze Kerst moeilijk of weet je een ander gezin, die een steuntje in de rug verdiend. Stuur een mail naar... lees verder »

7 december Kerst in de winkel - Stichting Armslag Stadskanaal

7 december Kerst in de winkel

7 december 2022 - < strong> De Sint is weer naar Spanje. De Kerst is vanaf woensdagmorgen 7 december in onze Boetiek. Er is te veel om op te noemen, kom kijken en laat... lees verder »

Zaterdag 10 december gesloten

6 december 2022 - Zaterdag 10 december hebben onze vrijwilligers een DOE-dag en zijn we gesloten. Maandagmiddag 12 december vanaf 14.00 uur staan ze weer voor u klaar.... lees verder »

Actie overhemden 3 stuks 1 prijs

2 december 2022 - Vanaf zaterdagmiddag 3 december 3 overhemden voor de prijs van 1. U betaald €2,50 voor 3 stuks of voor de helft.... lees verder »

Sinterklaas actie: 3 en 5 december

2 december 2022 - Sinterklaas actie: Zaterdagmiddag 3 december vanaf 13.00 uur en maandagmiddag vanaf 14.00 uur heel veel van speelgoed, spellen, auto, boeken enz. 2... lees verder »

Sinterklaas speelgoed actie vanaf 29 november t/m 5 december - Stichting Armslag Stadskanaal

Sinterklaas speelgoed actie vanaf 29 november t/m 5 december

28 november 2022 - Vanaf dinsdag 29 november speelgoed actie voor onze Klantenkaarthouders. 1 stuks speelgoed op de klantenkaart en de 2de gratis. Voor ieder kind... lees verder »

5 december Sinterklaasfeest

27 november 2022 - De afgelopen week hebben veel Hulppieten ons kinderspeelgoed, puzzel, spellen gebracht voor onze gezinnen. Kom snel langs voor een leuk kado voor uw... lees verder »

Sinterklaasfeest

18 november 2022 - Sinterklaasfeest , we hebben leuke kado's en spellen enz. Kom langs voor een klein bedrag of op jullie klantenkaart... lees verder »

Aanbieding Herenoverhemden 2 halen 1 betalen

18 november 2022 - Vanaf dinsdag 8 november herenoverhemden 2 halen 1 betalen. 2 stuks voor de prijs van 1. U betaald € 2,50. Klantenkaarthouders betalen de helft... lees verder »

Voedselbanken.nl Stadswolde - Stichting Armslag Stadskanaal

Voedselbanken.nl Stadswolde

2 november 2022 - Nieuwe naam voor de voedselbanken. (zie... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
2 februari is Armslag jarig - Stichting Armslag Stadskanaal

2 februari is Armslag jarig

1 februari 2023 - Donderdag 2 Februari is Armslag jarig. We zijn 11 jaar een begrip in Stadskanaal. Dat gaan we vieren met onze klanten. Ze krijgen vanaf donderdag 2 februari t/m 4... lees verder »

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023 - Stichting Armslag Stadskanaal

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023

21 januari 2023 - Jammer genoeg zijn er nog heel veel klanten, die hun gegevens niet hebben ingeleverd. Dat geeft frustratie bij de kassa en de klanten. Het moet elk jaar opnieuw in... lees verder »