« < 1 2 3 4 5 > »

Gesloten tot 2 maart

4 februari 2021 - Helaas moeten onze deuren nog gesloten blijven tot 2 maart. lever u gegevens in via, info@stichtingarmslag.nl of in de brieven bus van onze... lees verder »

Helaas gesloten

15 januari 2021 - Beste klanten We zijn gesloten tot 9 februari en vergeet niet u gegevens in te leveren. Heeft u dringend kleding nodig stuur een mail... lees verder »

Blijf in contact

8 januari 2021 - Beste klanten van Boetiek Armslag allemaal de beste wensen en we hopen zonder corona. Lever u gegevens in via info@stichtingarmslag.nl of gooi ze in... lees verder »

Gesloten (bereikbaar voor uw gegevens)

18 december 2020 - We zijn gesloten t/m 19 januari U kunt u inkomens-uitkering gegevens wel inleveren, maak er een foto of scan van en stuur het naar... lees verder »

Gesloten ivm coronaregels

14 december 2020 - Helaas moeten ook wij ook onze Boetiek sluiten van de overheid Onze boetiek is gesloten vanaf 15 december tot 19 januari 2021 wij wensen u fijne... lees verder »

Sinterklaas!

5 december 2020 - 5 december de Sint pakt goed uit speelgoed 2halen 1betalen kom vanmiddag nog even kijken. Een gezellig Sinterklaas feest... lees verder »

Kerst in aantocht

29 november 2020 - Vanaf maandag 30 november kerstkleding in de winkel 2 stuks per persoon. Sinterklaas en kerstspullen volop in de winkel. Vergeet niet uw... lees verder »

Aanbieding heren

15 november 2020 - De aanbieding blijft nog even heren broeken of overhemden 2 halen 1 betalen en vergeet niet u inkomsten gegevens in te leveren voor 25 december en... lees verder »

Denk om aanleveren gegevens

7 november 2020 - Het jaar 2020 is zo weer voor bij dus voor onze ingeschteven klanten betekent dat je voor de kerst je inkomsten gegevens weer moet inleveren vergeet... lees verder »

Stemmers bedankt!

5 november 2020 - RABO CLUB SUPPORT Bedankt voor het mooie bedrag van 440,73 euro. Het bedrag besteden we om stellingen in de garage te maken. STEMMERS... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »

Klantenkaart hokjes opmaken

18 juni 2021 - Het 2de kwartaal is op 30 juni afgelopen, dus maak uw hokjes op. U kunt de hokjes niet meenemen naar het volgend kwartaal. We hebben volop zomerkleding en elke dag komt er nieuwe kleding in de winkel. Aanbieding dames shirt, blouse of topje nog steeds 2 halen 1 betalen. Het nieuwe kwartaal begin op 1 juli t/m 30 september.... lees verder »

Oranje kleding

14 juni 2021 - Vanaf maandagmiddag 14 juni Oranje kleding voor klantenkaarthouders gratis geen hokje op de kaart.... lees verder »