« < 1 2 3 4 5 6 > »

Gratis mondkapjes voor onze klanten

18 oktober 2020 - Gratis mondkapjes voor onze... lees verder »

Stem op Boetiek Armslag

15 oktober 2020 - Hebben jullie al gestemd op Rabo clubsupport. Doe het en stem op Boetiek... lees verder »

Mondkapjes

12 oktober 2020 - Vanaf 12 oktober dragen we mondkapjes in de winkel,klanten die een kaart hebben bieden wij een stoffen mondkapje... lees verder »

Rabo clubsupport

7 oktober 2020 - Bent u lid van de Rabobank stem dan op Boetiek armslag, Stemmen kan van 5 t/m 24 oktober 2020. Elke stem is geld waard dus stem op ons. alvast... lees verder »

Mondkapjes

5 oktober 2020 - Vanaf morgen dragen wij mondkapjes in de winkel. We zouden het fijn vinden als ook u het advies van de overheid opvolgt en een mondkapje op zo willen... lees verder »

Het nieuwe kwartaal

1 oktober 2020 - Het nieuwe kwartaal is begonnen van 1 oktober t/m 31 december... lees verder »

Dames zomerjassen 3 euro

12 september 2020 - Dames zomerjassen 3 euro . Klantenkaart houders voor de... lees verder »

Opruiming!

6 september 2020 - De opruiming gaat nog even door,Dames zomer kleding 3 halen 1 betalen en zomer broeken 4 halen 1 betalen . Profiteer nog even zolang het kan. MET... lees verder »

Brengt u ook in?

29 augustus 2020 - aanbieding blijft. u kunt weer spullen inbrengen vanaf dinsdag 1 september tijdens openingstijden van onze winkel. Kleding schoon en weggeefbaar dan... lees verder »

Aanbieding

22 augustus 2020 - Vanaf maandag 24 augustus Alle dames kleding 3 halen 1 betalen of 1 hokje op de klanten kaart of voor de helft duurste betalen, Alle dames -heren en... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »

Klantenkaart hokjes opmaken

18 juni 2021 - Het 2de kwartaal is op 30 juni afgelopen, dus maak uw hokjes op. U kunt de hokjes niet meenemen naar het volgend kwartaal. We hebben volop zomerkleding en elke dag komt er nieuwe kleding in de winkel. Aanbieding dames shirt, blouse of topje nog steeds 2 halen 1 betalen. Het nieuwe kwartaal begin op 1 juli t/m 30 september.... lees verder »

Oranje kleding

14 juni 2021 - Vanaf maandagmiddag 14 juni Oranje kleding voor klantenkaarthouders gratis geen hokje op de kaart.... lees verder »