« < 1 2 3 4 5 6 > »

Prijswinnaars Burendag

14 oktober 2022 - De 3 prijswinnaars, die deel hebben genomen aan de prijsvraag tijdens Burendag. Ze hebben hun prijs ontvangen en we wensen hun veel plezier met de... lees verder »

UITSLAG RABO CLUBSUPPORT

6 oktober 2022 - Woensdag 5 oktober mochten we van de Rabo Clubsupport in de Klinker te Winschoten een cheque van €1030,03 in ontvangst nemen. We willen het geld... lees verder »

Nieuw kwartaal oktober t/m december

1 oktober 2022 - Het nieuwe kwartaal is vandaag 1 oktober begonnen. Jullie hebben nieuwe hokjes op de klantenkaart. De kaart is geldig tot 31 december. Dus lever... lees verder »

BURENDAG VRIJDAG 23 SEPTEMBER

18 september 2022 - Vrijdag 23 september houden we samen met de buren aan de Nederlandlaan "BURENDAG". We zijn vrijdag 23 september tot 20.00 uur open. We houden een... lees verder »

Herfst en winterkleding

16 september 2022 - Heeft u al op ons gestemd RABO clubsupport. Het kan nog tot 27 september. Doe het gauw het spekt onze kas. Elke dag komt er nieuwe kleding binnen.... lees verder »

Stemmen voor Rabo Club Support 2022 op Stichting Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Stemmen voor Rabo Club Support 2022 op Stichting Armslag

5 september 2022 - Stemt u ook mee voor Rabo Club Support? Bent u lid van de Rabobank kunt u stemmen. Bezoek de rabobank.nl/clubsupport en breng u stem uit.... lees verder »

GESLAAGDE MODESHOW - Stichting Armslag Stadskanaal

GESLAAGDE MODESHOW

4 september 2022 - Zaterdag 3 september stonden we op de Doe-leer festival. De modeshow met leuke kleding uit onze Boetiek was zeer geslaagd. Jammer dat ondanks het... lees verder »

Leer-doe festival zaterdag 3 september bij de Kwinne

26 augustus 2022 - Zaterdag 3 september staan we op de Leer-Doe festival bij de Kwinne, we staan er met een stand met leuke spullen. We houden weer een modeshow vanaf... lees verder »

We zijn maandagmiddag 22 augustus om 14.00 uur open

21 augustus 2022 - Maandag 22 augustus zijn we weer open om 14.00 uur. De vakantie zit erop en onze vrijwilligers beginnen allen met frisse moed. De aanbieding geldt ... lees verder »

VAKANTIE VANAF 1 AUGUSTUS T/M 20 AUGUSTUS - Stichting Armslag Stadskanaal

VAKANTIE VANAF 1 AUGUSTUS T/M 20 AUGUSTUS

30 juli 2022 - VANAF MAANDAG 1 AUGUSTUS T/M 2O AUGUSTUS HEBBEN WE VAKANTIE. ONZE VRIJWILLIGERS GAAN GENIETEN VAN DE VAKANTIE EN HET MOOIE WEER. MAANDAGMIDDAG 22... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
2 februari is Armslag jarig - Stichting Armslag Stadskanaal

2 februari is Armslag jarig

1 februari 2023 - Donderdag 2 Februari is Armslag jarig. We zijn 11 jaar een begrip in Stadskanaal. Dat gaan we vieren met onze klanten. Ze krijgen vanaf donderdag 2 februari t/m 4... lees verder »

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023 - Stichting Armslag Stadskanaal

inkomen-uitkeringsgegevens voor 2023

21 januari 2023 - Jammer genoeg zijn er nog heel veel klanten, die hun gegevens niet hebben ingeleverd. Dat geeft frustratie bij de kassa en de klanten. Het moet elk jaar opnieuw in... lees verder »