Lever alleen uw beste kleding in

Boetiek Armslag is een kledingwinkel en biedt alleen schone, nette, goede, en veelal nieuwe kleding aan.
Veel kledingkasten bevatten kleren die niet of nauwelijks gedragen zijn. Die kleding is van harte welkom en kunt u inleveren! U helpt daarmee klanten, die met weinig geld moeten rondkomen.

Kleding waar iets aan mankeert, en bijvoorbeeld viezig of duidelijk gedragen is, wordt in onze Boetiek niet getoond en verhandeld. Deze kleding kunt u naar één van de containers van Humana brengen.

We willen heel graag onze grote hoeveelheid restafval terugdringen en zullen dan ook toezien op hetgeen u inlevert. U kunt ons helpen door vooraf uw kleding goed te selecteren.

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Hoogma Webdesign Beerta Oostgrunn.nl Oost-Groningen Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !