Trouwjurken gratis

Trouwjurken gratis Stichting Armslag Stadskanaal

Trouwjurken gratis. Heeft u belangstelling stuur een berichtje. Tijdens de opening van de winkel kunt u de jurken passen. Neemt u de jurk, we willen graag een foto als u gaat trouwen.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Foto's.

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »

Feest 12,5 jaar Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal