Zaterdag 30 maart graaien bij Boetiek Armslag

, 28 maart 2024

Zaterdagmiddag 30 maart vanaf 13.00 uur is het graai dag in de winkel. De bak voor de winkel kun je gratis graaien. 2 stuks per klant OP=OP. Kom zaterdagmiddag gezellig langs om te graaien.

Allemaal gezellige Paasdagen. Maandag 1 april 2de Paasdag zijn we gesloten Geen 1 april grap
Dinsdag 2 april zijn weer weer open.

• Zaterdag 30 maart graaien bij Boetiek Armslag Stichting Armslag Stadskanaal

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal