Zaterdag 30 maart graaien bij Boetiek Armslag

, 28 maart 2024

Zaterdagmiddag 30 maart vanaf 13.00 uur is het graai dag in de winkel. De bak voor de winkel kun je gratis graaien. 2 stuks per klant OP=OP. Kom zaterdagmiddag gezellig langs om te graaien.

Allemaal gezellige Paasdagen. Maandag 1 april 2de Paasdag zijn we gesloten Geen 1 april grap
Dinsdag 2 april zijn weer weer open.

• Zaterdag 30 maart graaien bij Boetiek Armslag Stichting Armslag Stadskanaal
Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »