Zaterdag 30 maart graaien bij Boetiek Armslag

, 28 maart 2024

Zaterdagmiddag 30 maart vanaf 13.00 uur is het graai dag in de winkel. De bak voor de winkel kun je gratis graaien. 2 stuks per klant OP=OP. Kom zaterdagmiddag gezellig langs om te graaien.

Allemaal gezellige Paasdagen. Maandag 1 april 2de Paasdag zijn we gesloten Geen 1 april grap
Dinsdag 2 april zijn weer weer open.

• Zaterdag 30 maart graaien bij Boetiek Armslag Stichting Armslag Stadskanaal

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris