Wegens groot succes en de enorme aanbod blijven we doorgaan.

, 1 juli 2024

Wegens groot succes en de enorme aanbod blijven we doorgaan met onze aanbieding 4 halen 1 betalen of 1 hokje op de kaart. Ook de babykleding, babyhoeslakens, badjasjes en kinderkleding. Dameskleding en herenkleding. Onze linnenhoek en speelgoed doen ook mee. Alles wat in de winkel staat en hangt is 4 halen 1 betalen.
Het duurste artikel betalen. Kom profiteren we zijn nog 4 weken open en dan hebben we 3 weken vakantie.

Op 2 augustus hebben we de hele dag feest. Boetiek Armslag bestaat dan 12,5 jaar.

• Wegens groot succes en de enorme aanbod blijven we doorgaan. Stichting Armslag Stadskanaal
Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »