Volop dameskleding

, 5 mei 2024

We hebben volop dameskleding, maandagmiddag 6 mei begint de aanbieding 2 halen 1 betalen of 1 hokje op de kaart of de duurste betalen. We brengen elke dag nieuwe kleding in de winkel. Kom profiteren er is veel keus, onze vrijwilligers staan voor jullie klaar.
Donderdag 9 mei Hemelvaartsdag zijn we gesloten.

• Volop dameskleding Stichting Armslag Stadskanaal

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal