VERRASSING 2 HOKJES EXTRA IN DEZE DURE TIJD.

, 11 februari 2023

Afgelopen week hebben alle klantenkaarthouders 2 hokjes per persoon extra gekregen. Je had 6 per persoon en je krijgt nu 8 per persoon in deze dure tijd. Veel plezier en profiteer ervan. Het 1ste kwartaal is tot 31 maart geldig. Wie zijn inkomensgegevens nog niet heeft ingeleverd. Stuur een kopie naar info@stichtingarmslag.nl of lever kopie in de winkel in.

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »

Feest 12,5 jaar Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal