Verloting 50 cadeau kaarten van €25,00 per stuk.

Verloting 50 cadeau kaarten van €25,00 per stuk. Stichting Armslag Stadskanaal

, 9 december 2023

Maandag 11 december t/m zaterdag 16 december hebben we een verloting voor klantenkaarthouders. Kom langs in de winkel en vul een briefje in met uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer. U kunt een cadeau kaart winnen van €25,00. We hebben 50 cadeau kaarten, die zijn ter beschikking gesteld door Armoedefonds en Kruitvat. De trekking vindt plaats op zaterdag 16 december. U wordt gebeld, app of een email. Tot ziens en doe mee. Misschien bent u de gelukkige winnaar.

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

23 februari 2024 - De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen,... lees verder »

Bedankt voor de felicitaties.

11 februari 2024 - Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk... lees verder »