STAPELKORTING GROOT SUCCES

, 14 juli 2023

Vanaf 15 juli blijven we doorgaan met stapelkorting 4 halen 1 betalen of 1 hokje op de klantenkaart, de duurste betalen b.v. jas €10,00. Combineren is toegestaan 4 stuks: gordijn +broek+ blazer + babykleding. Stapelen maar: babykleding. jongens-meisjeskleding, heren-dameskleding, schoenen, slippers, ondergoed, badkleding, handdoeken, gordijnen. Kinderspeelgoed en en huishoudelijke artikelen. Beddengoed dekbedhoezen 1/2 persoons en dekbedden lakens en hoeslakens doen ook mee 4 halen 1 betalen. Jassen 1 per persoon en 2 x beddengoed per persoon. Kom langs en profiteer van de stapelkorting.

Het 3de kwartaal start op 1 juli t/m 30 september. U heeft weer nieuwe hokjes 8 stuks per persoon.

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »

Feest 12,5 jaar Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal