Sinterklaas en zijn pieten hebben Armslag niet vergeten

, 18 november 2023

Zaterdag hebben Sinterklaas en zijn pieten bij Boetiek Armslag, speelgoed en spellen gebracht vanuit het Pakhuis in Borger. Bedankt voor de donatie. Vanaf maandag 20 november kunnen de ouders met klantenkaart voor hun kinderen gratis speelgoed of spellen enz. halen. Per kind 1 stuks. U kunt het ook onder de Kerstboom leggen voor u kinderen. Kom gezellig langs en in onze Boetiek. Er is volop keus. Tot ziens.

• Sinterklaas en zijn pieten hebben Armslag niet vergeten Stichting Armslag Stadskanaal

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal