Kerstkleding en Kerstspullen.

Kerstkleding en Kerstspullen. Stichting Armslag Stadskanaal

, 9 december 2023

We hebben veel Kerstcadeaus in de winkel. Ouders kunnen met een klantenkaart gratis cadeaus ophalen voor de kinderen. Kerstspullen 2 halen 1 betalen. De duurste betalen. Kerstkleding hangt ook in de winkel per stuk €5,00 en voor kinderen €2,50 per stuk. Niet 2 halen 1 betalen.
Alle dames-herenkleding is 2 halen 1 betalen. Onze baby -kinderkleding, Sport-skikleding doen niet mee.

• Kerstkleding en Kerstspullen. Stichting Armslag Stadskanaal
De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

23 februari 2024 - De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen,... lees verder »

Bedankt voor de felicitaties.

11 februari 2024 - Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk... lees verder »