RABO-CLUB SUPPORT

RABO-CLUB SUPPORT Stichting Armslag Stadskanaal

, 3 september 2023

Vanaf maandag 4 september kunt u op Stichting Armslag stemmen als u lid bent van de Rabobank. Stem op ons en geef het door aan uw vrienden, kennissen en familie. Veel stemmen levert geld op voor Stichting Armslag, om onze winkel op te knappen. Bij voorbaat onze dank.

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

23 februari 2024 - De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen,... lees verder »

Bedankt voor de felicitaties.

11 februari 2024 - Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk... lees verder »