RABO-CLUB SUPPORT

RABO-CLUB SUPPORT Stichting Armslag Stadskanaal

, 3 september 2023

Vanaf maandag 4 september kunt u op Stichting Armslag stemmen als u lid bent van de Rabobank. Stem op ons en geef het door aan uw vrienden, kennissen en familie. Veel stemmen levert geld op voor Stichting Armslag, om onze winkel op te knappen. Bij voorbaat onze dank.

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal

Pinkster actie