Pinkster actie

Pinkster actie Stichting Armslag Stadskanaal

, 16 mei 2024

Vanaf vrijdag 17 mei t/m 25 mei houden we een grote Pinkster actie. 4 stuks halen, 1 betalen of 1 hokje op de kaart of de duurste betalen. Zoek uit van speelgoed, lampen, kleding tot beddengoed. Alles wat we in de winkel hebben mogen jullie combineren. Voorbeeld: jas, broek, speelgoed + dekbedhoed = 1 hokje of de duurste betalen.
Geen 2 jassen of 2 paar schoenen.
We wensen iedereen fijne en zonnige Pinksterdagen. Kom langs en profiteer van onze actie.

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal

Pinkster actie