Pasen en voorjaarskleding

Pasen en voorjaarskleding Stichting Armslag Stadskanaal

, 20 maart 2024

De Paasdagen komen eraan en wij hebben volop Voorjaarskleding in onze Boetiek. Prachtige heren kostuums en zelf een trouwpak. Kom een kijkje nemen. Het is de moeite waard.

• Pasen en voorjaarskleding Stichting Armslag Stadskanaal
Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »