Oranjeweken bij Armslag

, 13 april 2024

Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed. Combineren is toegestaan. Kom gezellig langs in onze Boetiek. Zaterdag 27 april Koningsdag zijn we gesloten.

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal

Pinkster actie