De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart Stichting Armslag Stadskanaal

, 23 februari 2024

De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen, bloempotten, spellen, boeken en speelgoed enz.
De Voorjaarskleding is vanaf 4 maart in onze Boetiek. Kom gezellig langs. We zijn maandag 4 maart vanaf 14.00 uur open.

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris

12 april 2024 - Wie wil ons team versterken. We zoeken met spoed een secretaris. De werkzaamheden bestaan uit werken in de winkel en secretariaat werk. Het werk van de secretaris o.a. agenda maken voor de... lees verder »