Nog 5 dagen t/m 30 juni

, 20 juni 2023

Klantenkaarthouders nog 5 dagen dan is het 2de kwartaal afgelopen. Maak uw kaart vol voor 30 juni. U kunt de hokjes niet meenemen naar het 3de kwartaal. Tot ziens en profiteer ervan. Dames kleding is 3 halen of 1 hokje op de kaart. >

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »

Feest 12,5 jaar Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal

Feest 12,5 jaar Armslag

11 juli 2024 - Donderdag 11 juli zijn we met onze vrijwilligers bij l` Europe geweest voor een High Tea. Omdat Boetiek Armslag op 2 augustus 12,5 jaar bestaat, hebben wij dat vandaag al gevierd. We hebben afscheid... lees verder »