Nieuwe website

Nieuwe website Stichting Armslag Stadskanaal
Bea Harms - Stichting Armslag Stadskanaal

, 11 juni 2013

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Hoogma Webdesign uit Beerta is de webdesigner en zal een groot deel van de website sponsoren.

De nieuwe website beschikt over een op maat gemaakt control panel zodat er gemakkelijk nieuwsberichten, foto's en sponsoren kunnen worden toegevoegd.

Meer informatie op: http://www.hoogmawebdesign.com

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »