Met Spoed gevraagd secretaris

, 12 april 2024

Wie wil ons team versterken. We zoeken met spoed een secretaris. De werkzaamheden bestaan uit werken in de winkel en secretariaat werk. Het werk van de secretaris o.a. agenda maken voor de vergadering en notuleren. Het rooster van de vrijwilligers. enz.

U kunt mailen voor informatie info@stichtingarmslag.nl of secretaris@stichtingarmslag.nl of bellen naar de voorzitter Catharina Woortman 0599616118

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal