Maandag 8 januari weer open

Maandag 8 januari weer open Stichting Armslag Stadskanaal

, 5 januari 2024

Allemaal de beste wensen en een gelukkig en gezond 2024. Maandagmiddag zijn we weer open om 14.00 uur.
Heel veel klantenkaarthouders hebben hun gegevens voor 2024 nog niet ingeleverd. Dus u kunt geen gratis kleding krijgen. Lever uw gegevens in, in de winkel. Een kopie maken is gratis of stuur een kopie naar info@stichtingarmslag.nl
De opruiming blijft ook doorgaan. Dames-herenkleding van BH t/m schoenen/laarzen is 2 halen 1 betalen of 1 hokje op de kaart. (2 jassen of skikleding of sportkleding toegestaan). Baby en kinderkleding doen niet mee.

• Maandag 8 januari weer open Stichting Armslag Stadskanaal

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris