Leerlingen UBBO Emmius Maarsdreef

Leerlingen UBBO Emmius Maarsdreef

Catharina Woortman - Stichting Armslag Stadskanaal

Geschreven door:
, 22 april 2023

Leerlingen van de Ubbo Emmius aan de Maarsdreef en 2 docenten hebben 4 keer een bezoek en rondleiding gehad door onze winkel. Er bleven elke keer 2 leerlingen met een docent om ons te helpen. De andere leerlingen gingen met hun docent langs de huizen en winkels brachten briefjes rond voor de verzorgingsproducten. De weken erna gingen ze de verzorgingsproducten ophalen. De producten zijn donderdag gebracht en wij kunnen ze gratis weggeven aan onze klantenkaarthouders. Een geweldige actie en wij maken veel klanten blij. Leerlingen en docenten bedankt. Toppers zijn jullie.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Leerlingen UBBO Emmius Maarsdreef Stichting Armslag Stadskanaal
  • Leerlingen UBBO Emmius Maarsdreef Stichting Armslag Stadskanaal
Verloting 50 cadeau kaarten van €25,00 per stuk. - Stichting Armslag Stadskanaal

Verloting 50 cadeau kaarten van €25,00 per stuk.

9 december 2023 - Maandag 11 december t/m zaterdag 16 december hebben we een verloting voor klantenkaarthouders. Kom langs in de winkel en vul een briefje in met uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer. U kunt... lees verder »

Kerstkleding en Kerstspullen. - Stichting Armslag Stadskanaal

Kerstkleding en Kerstspullen.

9 december 2023 - We hebben veel Kerstcadeaus in de winkel. Ouders kunnen met een klantenkaart gratis cadeaus ophalen voor de kinderen. Kerstspullen 2 halen 1 betalen. De duurste betalen. Kerstkleding hangt ook in... lees verder »