Kerstmarkt 12 december

Kerstmarkt 12 december Stichting Armslag Stadskanaal
Bea Harms - Stichting Armslag Stadskanaal

, 6 december 2015

De decemberaanbiedingen blijven de hele maand doorgaan.
Babykleding tot maat 104: 4 halen = 1 betalen of 1 kruisje op de kaart. (of duurste betalen)
Op 12 december a.s. is er bij het winkelcentrum aan de Nederlandlaan een grote en gezellige kerstmarkt.
De vrijwilligsters van Boetiek Armslag hebben prachtige cadeaus gemaakt van de artikelen die door de inwoners werden gebracht.
Kom langs, het is de moeite waard ! Aanvang 13.00 uur (tot 17.00 uur)

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal