Het 3de kwartaal is van 1 juli t/m 30 september.

, 6 juli 2024

Het 3de kwartaal is maandag 1 juli begonnen, dus je hebt weer nieuwe hokjes. De aanbieding 4 halen 1 betalen of 1 hokje op de kaart of de duurste betalen. Profiteer van deze aanbieding. Op 2 augustus bestaan we 12,5 jaar en hebben we feest. We zijn vanaf 6 juli nog 4 weken open en dan hebben we vakantie. Tot ziens in de winkel.

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »

Feest 12,5 jaar Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal