Herfst -winterkleding

, 16 september 2023

We hebben zomerjassen in de aanbieding voor € 5,00. Profiteer ervan als de zomer begint in 2024. Heb jij al een mooie zomerjas.
De herfst-winterkleding vullen we elke dag aan. Dus kom kijken. Heeft u al gestemd op Rabo clubsupport? Zo niet doe het dan nog op ons. Bedankt.

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

23 februari 2024 - De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen,... lees verder »

Bedankt voor de felicitaties.

11 februari 2024 - Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk... lees verder »