Graaidag bij Boetiek Armslag

Graaidag bij Boetiek Armslag Stichting Armslag Stadskanaal
Bea Harms - Stichting Armslag Stadskanaal

, 26 februari 2016

Het is nog winter maar de winterkleding moet ruimte maken voor de voorjaarskleding. Kom vanaf zaterdagmiddag
naar de winkel en profiteer hiervan.
ALLES MET WITTE LABEL: € 1,00 (of voor de helft.)
Dames en herenkleding 3 halen = 1 betalen of 1 kruisje op de kaart.
Combineren mag: jas, broek of een paar schoenen of laarzen mag ook. (3 stuks = 1 kruisje of duurste betalen)
2 paar schoenen of 2 paar laarzen: 1 kruisje of duurste betalen.
dekbed + hoes = 1 kruisje / hoeslaken + dekbedhoes is 1 kruisje of duurste betalen.
Kinderkleding vanaf maat 110: 2 halen = 1 betalen.
op 1 kruisje op de kaart.
OP DE FOTO EEN GEDEELTE VAN DE GRAAIREKKEN.

20 mei 2de Pinksterdag gesloten

19 mei 2024 - Maandag 20 mei 2de Pinksterdag zijn we gesloten. Dinsdag staan onze vrijwilligers voor u klaar. De Pinkster actie duurt nog t/m 25 mei . Kom langs en profiteer van deze aanbieding 4 halen 1 hokje of... lees verder »

Pinkster actie - Stichting Armslag Stadskanaal

Pinkster actie