december aanbieding:

december aanbieding: Stichting Armslag Stadskanaal
Bea Harms - Stichting Armslag Stadskanaal

, 29 november 2015

HERENOVERHEMDEN: 2 halen / 1 betalen of 1 kruisje op de klantenkaart (is de kaart vol - dan voor de helft)
2 rokken, 2 broeken of 1 rok + 1 broek / 2 halen = 1 betalen.
of 1 kruisje op de klantenkaart (is de kaart vol - dan voor de helft)
OVERGORDIJNEN op het rek buiten 2,50 euro (of op de kaart)
Voor onze kaarthouders: per gezin - dekbedhoezen, dekens, dekbedden, hoeslakens en lakens: 2 stuks voor 1 kruisje op de kaart. Zolang de voorraad strekt.
GRATIS bij aankoop of inbreng: 2 boeken, kinderboeken of tijdschriften naar keuze.
*Wie heeft er nog goeie heren- of jongensschoenen staan?
Als de winkel open is kunt u ze bij ons inleveren.
U zou de klanten van Boetiek Armslag er heel blij mee kunnen maken.
ZATERDAG 5 DECEMBER ZIJN WE GESLOTEN.

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris

12 april 2024 - Wie wil ons team versterken. We zoeken met spoed een secretaris. De werkzaamheden bestaan uit werken in de winkel en secretariaat werk. Het werk van de secretaris o.a. agenda maken voor de... lees verder »