De 50 winnaars van Kruitvat cadeaukaarten. GEFELICITEERD

, 17 december 2023

GEFELICITEERD. De 50 winnaars zijn bekend van de Kruitvat cadeau kaarten, ze zijn gebeld of een mail of persoonlijk aan de deur geweest. Maandag worden de overige winnaars gebeld. Dit zijn 10 gelukkige winnaars en de overige 40 winnaars moeten de bon nog ophalen.
KRUITVAT EN ARMOEDEFONDS BEDANKT VOOR DEZE MOOIE ACTIE.

• De 50 winnaars van Kruitvat cadeaukaarten. GEFELICITEERD Stichting Armslag Stadskanaal

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris