Carnavalskleding voor klein en groot

, 21 januari 2024

Er is volop carnavalskleding voor klein en groot € 4,00 per stuk. We hebben 2 kledingrekken vol carnavalskleding. Kom kijken in onze Boetiek.

Aanbieding van dames-herenkleding, jassen en schoenen 2 halen 1 betalen. De glazen, kopjes en mokken 4 halen 1 betalen.

Gratis sokken gestipt of gestreept voor klantenkaarthouders. Ze zijn gesponsord door de Trekpleister te Stadskanaal. OP=OP

• Carnavalskleding voor klein en groot Stichting Armslag Stadskanaal

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »