Bedankt voor de felicitaties.

, 11 februari 2024

Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk zetten. Daarom hebben we zo'n mooie Boetiek Armslag en bestaan we 12 jaar. We maken vele mensen blij in de wijde omgeving van Stadskanaal. Dank en tot ziens.

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart - Stichting Armslag Stadskanaal

De opruiming duurt t/m zaterdag 2 maart

23 februari 2024 - De opruiming dames-herenkleding 2 halen 1 betalen duurt nog t/m zaterdag 2 maart. Kom nog profiteren van de opruiming. We hebben verder volop, dekens, dekbedden, mooie serviezen, vazen,... lees verder »

Bedankt voor de felicitaties.

11 februari 2024 - Bedankt voor de felicitaties, die we kregen bij ons 12 jarig bestaan in onze winkel, via mail en Facebook. De grootste dank aan onze vrijwilligers, die elke dag hun schouders onder het vele werk... lees verder »