ARMSLAG IS JARIG 12 JAAR

, 1 februari 2024

Armslag is jarig 12 jaar en trakteert een week lang. Het is voor velen een begrip in Stadskanaal en omgeving. We bereiken nog lang niet iedereen, het is ook vaak schroom om over de drempel te stappen. Kom langs in onze mooie Boetiek Armslag en laat u inschrijven. Onze vrijwilligers staan voor u klaar en ze willen u graag helpen. Aanmelden in de winkel of via info@stichtingarmslag.nl
Klantenkaarthouders krijgen een leuke attentie.

• ARMSLAG IS JARIG 12 JAAR Stichting Armslag Stadskanaal

Oranjeweken bij Armslag

13 april 2024 - Vanaf maandag 15 april t/m 26 april hebben we Oranjeweken. Aanbieding 2 halen 1 betalen van beddengoed handdoeken, theedoeken, dames-herenkleding, kinderkleding en babykleding, Bh's en ondergoed.... lees verder »

Met Spoed gevraagd secretaris