1ste kwartaal t/m 31 maart

1ste kwartaal t/m 31 maart Stichting Armslag Stadskanaal

, 25 maart 2023

Het 1ste kwartaal is bijna afgelopen nog 7 dagen, tot donderdag 31 maart kunt u u hokjes nog opmaken. U kunt ze niet meenemen naar het volgend kwartaal. Maak uw klantenkaart VOL.

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef - Stichting Armslag Stadskanaal

Inzameling door leerlingen Noorderpoort Maarsdreef

13 juli 2024 - De leerlingen van de Noorderpoort Maarsdreef, hebben met hun docent Marcia Ronde. Veel toiletartikelen (deodorant douche, shampoo, tandpasta enz) opgehaald en bij Armslag gebracht. Wij geven de... lees verder »

Feest 12,5 jaar Armslag - Stichting Armslag Stadskanaal