Het team

Vrijwilligers

Stichting Armslag werkt met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vaak afkomstig uit eenzelfde situatie, waardoor zij een goede en vooral vertrouwde gesprekspartner zijn. Vertrouwelijkheid is een sleutelbegrip bij Armslag.

NIEUWS

- De vakantie is weer voorbij Vanaf maandag 10 augustus hebben we onze normale openingstijden weer. Maandag morgen gesloten maandag middag van 2 tot 4 Dinsdag morgen van 9 tot 11 dinsdag middag van 2 tot 4 Woensdag morgen van 9 tot 11 woensdag middag v... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal Oostgrunn.nl Oost-Groningen Hoogma Webdesign Beerta Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !