Het team

Vrijwilligers

Stichting Armslag werkt met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vaak afkomstig uit eenzelfde situatie, waardoor zij een goede en vooral vertrouwde gesprekspartner zijn. Vertrouwelijkheid is een sleutelbegrip bij Armslag.

NIEUWS

Corona virus - Het bestuur van Boetiek Armslag heeft door het corona virus, Besloten de winkel ook dicht te doen van 16 maart tot 6 april. Gezondheid en veiligheid gaat voor. We hopen voor u begrip voor het besluit dat we hebben genomen.... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal Hoogma Webdesign Beerta Oostgrunn.nl Oost-Groningen Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !