Het team

Vrijwilligers

Stichting Armslag werkt met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vaak afkomstig uit eenzelfde situatie, waardoor zij een goede en vooral vertrouwde gesprekspartner zijn. Vertrouwelijkheid is een sleutelbegrip bij Armslag.

NIEUWS

Kerstboom - Boetiek Armslag heeft een kerstboom met standaard gewonnen van de Praxis. Een zus van een van onze vrijwilligsters had de naam van Boetiek Armslag ingevuld. De prijs werd woensdagmiddag overhandigd aan Catharina door Mient Ettema van de Praxis. B... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal Hoogma Webdesign Beerta Oostgrunn.nl Oost-Groningen
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !