Het team

Vrijwilligers

Stichting Armslag werkt met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vaak afkomstig uit eenzelfde situatie, waardoor zij een goede en vooral vertrouwde gesprekspartner zijn. Vertrouwelijkheid is een sleutelbegrip bij Armslag.

NIEUWS

1 april is het nieuwe kwartaal! - Maandag 1 april, geen grap, begint het nieuwe kwartaal. Tot 1 juli kunt u weer gebruik maken van de nieuwe hokje op de kaart. Het mooie weer komt eraan en elke dag! hebben we nieuwe kleding in de rekken hangen. We zien zien u graag in onze boetiek... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal Hoogma Webdesign Beerta Oostgrunn.nl Oost-Groningen
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !