Het team

Vrijwilligers

Stichting Armslag werkt met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vaak afkomstig uit eenzelfde situatie, waardoor zij een goede en vooral vertrouwde gesprekspartner zijn. Vertrouwelijkheid is een sleutelbegrip bij Armslag.

NIEUWS

- Zaterdag 16 mei 23 mei 30 mei is onze Boetiek open van 2 tot 4. Maximaal 3 klanten per keer in de winkel en als het kan niet langer dan een half uur omdat er meer mensen staan te wachten. Helaas mogen kinderen nog niet mee en hebben we nog geen inbre... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Hoogma Webdesign Beerta Oostgrunn.nl Oost-Groningen Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !