Het team

Vrijwilligers

Stichting Armslag werkt met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vaak afkomstig uit eenzelfde situatie, waardoor zij een goede en vooral vertrouwde gesprekspartner zijn. Vertrouwelijkheid is een sleutelbegrip bij Armslag.

NIEUWS

Openings tijden - We zijn vanaf week 15 open Maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Woensdagmorgen van 9.00 tot 14.00 uur. Woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Aanmelden via info@sticht... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal Hoogma Webdesign Beerta Oostgrunn.nl Oost-Groningen Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !