Het team

Vrijwilligers

Stichting Armslag werkt met vrijwilligers. De vrijwilligers zijn vaak afkomstig uit eenzelfde situatie, waardoor zij een goede en vooral vertrouwde gesprekspartner zijn. Vertrouwelijkheid is een sleutelbegrip bij Armslag.

NIEUWS

- We gaan zaterdag 20 februari open van 13.00 tot 16.00 voor onze klanten kaarthouders wil je zaterdag naar onze winkel meld je even aan via info@stichtingarmslag.nl Als je je gegevens nog niet hebt ingeleverd voor het jaar 2021 doe het dan nog deze we... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal Oostgrunn.nl Oost-Groningen Hoogma Webdesign Beerta Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !