LocalforLocal

Stichting Armslag werkt door middel van ‘local for local’. Mensen helpen mensen uit hun eigen woonomgeving door kleding en goederen die geschikt zijn voor hergebruik in te brengen. Deze kleding en goederen komen ten goede aan anderen uit dezelfde omgeving.

Financiële onderbouwing

Stichting Armslag streeft er naar om op termijn volledig selfsupporting te worden. Door de inbrengwinkel open te stellen voor een ieder die hier graag komt winkelen, hopen wij voldoende inkomsten te generen om de vaste lasten te voldoen.
Ook zullen wij er naar streven om een gezonde financiële reserve op te bouwen zodat we ook een mindere periode zullen kunnen doorstaan.
Eventuele financiële overschotten zullen terugvloeien naar de maatschappij via steun aan andere organisaties die zich inzetten voor (een deel van) dezelfde doelgroep.

NIEUWS

Openings tijden - We zijn vanaf week 15 open Maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Woensdagmorgen van 9.00 tot 14.00 uur. Woensdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Aanmelden via info@sticht... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Oostgrunn.nl Oost-Groningen Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal Hoogma Webdesign Beerta
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !