LocalforLocal

Stichting Armslag werkt door middel van ‘local for local’. Mensen helpen mensen uit hun eigen woonomgeving door kleding en goederen die geschikt zijn voor hergebruik in te brengen. Deze kleding en goederen komen ten goede aan anderen uit dezelfde omgeving.

Financiële onderbouwing

Stichting Armslag streeft er naar om op termijn volledig selfsupporting te worden. Door de inbrengwinkel open te stellen voor een ieder die hier graag komt winkelen, hopen wij voldoende inkomsten te generen om de vaste lasten te voldoen.
Ook zullen wij er naar streven om een gezonde financiële reserve op te bouwen zodat we ook een mindere periode zullen kunnen doorstaan.
Eventuele financiële overschotten zullen terugvloeien naar de maatschappij via steun aan andere organisaties die zich inzetten voor (een deel van) dezelfde doelgroep.

NIEUWS

Kerstboom - Boetiek Armslag heeft een kerstboom met standaard gewonnen van de Praxis. Een zus van een van onze vrijwilligsters had de naam van Boetiek Armslag ingevuld. De prijs werd woensdagmiddag overhandigd aan Catharina door Mient Ettema van de Praxis. B... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Hoogma Webdesign Beerta Oostgrunn.nl Oost-Groningen Rabobank Zuid en Oost Groningen Stadskanaal Verhoeven Witgoedservice Stadskanaal
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !