LocalforLocal

Stichting Armslag werkt door middel van ‘local for local’. Mensen helpen mensen uit hun eigen woonomgeving door kleding en goederen die geschikt zijn voor hergebruik in te brengen. Deze kleding en goederen komen ten goede aan anderen uit dezelfde omgeving.

Financiële onderbouwing

Stichting Armslag streeft er naar om op termijn volledig selfsupporting te worden. Door de inbrengwinkel open te stellen voor een ieder die hier graag komt winkelen, hopen wij voldoende inkomsten te generen om de vaste lasten te voldoen.
Ook zullen wij er naar streven om een gezonde financiële reserve op te bouwen zodat we ook een mindere periode zullen kunnen doorstaan.
Eventuele financiële overschotten zullen terugvloeien naar de maatschappij via steun aan andere organisaties die zich inzetten voor (een deel van) dezelfde doelgroep.

NIEUWS

- Al onze vrijwilligers/sters wensen u alvast fijne Kerstdagen toe. (er missen een paar mensen op de foto, zij konden er wegens andere verplichtingen helaas niet bij zijn)... Lees meer »»
Lees alle berichten »»

ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling
Mede mogelijk gemaakt door:
Like de Stichting Armslag op Facebook Volg de Stichting Armslag op Twitter E-mail de Stichting Armslag
Sponsor worden? Neem contact met ons op via deze pagina!
Oostgrunn.nl - Een prachtige regio !